Eifel & More Kompanie (2018)

De Great Silk Road is al duizenden jaren een netwerk van centrale handelsroutes tussen Oost en West. De caravans trokken door diverse cultuurlandschappen van Rome via Centraal-Azië naar China en Japan. Het waren niet alleen handelsgoederen die werden geruild - de reizigers kwamen naar de buitenlandse gebieden met verschillende filosofieën en religies.

Zijde maakte deze landen onmetelijk rijk, omdat hun kwaliteit al door de Romeinen zeer gewaardeerd werd. Tot op de dag van vandaag kunt u het geritsel van zijde, de geur van kruiden, de intensiteit van de kleuren, de pracht van goud, zilver en edelstenen, de geluiden van vreemde vogels en dieren en de smaak van de vele exotische gerechten op de bazaars ervaren.

De Eifel & More Company presenteert belangrijke foto's en objecten uit de reizende tentoonstelling "Kunst van de grote zijderoutes".  Talrijke kunstwerken, zoals met zijden draden geborduurde afbeeldingen, scènes uit het leven van de nomadische volkeren, wandtapijten en kleurrijke schilderijen uit Centraal-Azië. Het kunstagentschap Eifel & More Kompanie fungeert als professionele bemiddelaar tussen kunst en bedrijfsleven. Hedendaagse kunst omvat ideeën, vragen en vele uitdagingen die ook voor het moderne bedrijfsleven van vitaal belang zijn. Kunst is een enorme krachtbron. Competent gemedieerde kunst is een enorme krachtbron.